Makelaars Oud-Alblas

1 Makelaars Oud-Alblas

Ben je op zoek naar een makelaar in de Oud-Alblas? Bekijk en ontdek hieronder alle actieve makelaars in de Oud-Alblas. Hieronder kun je een overzicht vinden van alle aan en verkoopmakelaars en taxateurs die actief zijn in de Oud-Alblas.

Verkoopmakelaar

Wat is een verkoopmakelaar? Een verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop van een woning en adviseert de verkoper van een huis in en rondom Oud-Alblas. De verkoopmakelaar komt op voor de belangen van de verkopende partij. Ons advies is om altijd te kiezen voor een lokaal erkende makelaar omdat hij of zij de woningmarkt goed kent en weet wat er speelt.

Aankoopmakelaar

Wat is een aankoopmakelaar? Een aankoopmakelaar begeleid je bij het vinden en kopen van een nieuwe woning. De aankoopmakelaar komt op voor jou als kopende partij. Naast het vinden van een woning helpt een aankoopmakelaar je ook met het uitbrengen van een bod, zorgt hij of zij voor de onderhandelingen en controleert hij of zij het koopcontract.

Verhuurmakelaar

Wat is een verhuurmakelaar? Een verhuurmakelaar bemiddeld tussen een woninghuurder en een verhuurder. Een verhuurmakelaar werkt altijd in opdracht van de verhuurder. Een verhuurmakelaar helpt o.a. met bezichtigen, verzorgt huurcontracten en controleert nieuwe huurders door werkgeversverklaringen en een kopie van het paspoort in te zien.

Taxateur

Wat is een taxateur? Een taxateur is een persoon die de waarde van een woning, gebouw of grond in Oud-Alblas vaststelt. De taxateur voert deze werkzaamheden altijd onafhankelijk uit. Een taxatie kan nodig zijn voor bijvoorbeeld een hypotheek of verzekering.

Alle makelaarskantoren in Oud-Alblas